NAJBOLJŠE SPF KREMEKjub neskončnemu testiranju izdelkov tudi me kdaj potrebujemo pomoč. Hudiča, vsega pa ne moremo vedeti. Zato smo za mnenje tokrat povprašale kar vas, drage bralke. Na Instagramu ste nam napisale svoje najljubše SPF kremice za obraz, me smo glasove preštele in rezultate strnile v spodnjo zgodbo. Med priporočila so se uvrstili le največkrat omenjeni izdelki, saj bi bil seznam drugače precej dolg in neuporaben. Tega pa ne želi nihče. Torej, dovolj čvekanja, gremo h priporočilom!

 

DVIGOVALCA PRAHU

Za dobrim konjem se namreč kadi ane?! Prvo mesto nesporno pripada La Roche Posay, predvsem njihovi XL liniji. Kaj naj rečemo? Nič presenetljivega, saj že leta in leta držijo zelo dober standard. Zasledimo jih lahko v marsikateri omarici. Poleg nas, navadnih smrtnic, je zelo priljubljen tudi med makeup artistkami po svetu in pri nas! Hvalila ga je že francoska advokatka “effortless beauty-ja” Violette, pri nas pa sta v fan klubu tudi makeup artistki Nina in Maja iz Moledro Beauty. Na drugem mestu je pristal Deciemov Niod Survival SPF 30. Zanimiv zaradi svoje inovativne formulacije, pa tudi zaradi Deciema samega halo. Njihov direkten in iskren pristop je v svetu kozmetike res frišen vetrič.

 

VREDNI OBREKOVANJA

Veliko ste imele za povedati tudi o Paula's Choice, ki je prejela mnogo pohval. Tukaj sicer niste bile niti približno enotne glede točnega produkta, a menimo, da je do tega prišlo zaradi njihove raznovrstne ponudbe izdelkov, targetirane prav specifičnim problematikam. Paula zna s problematično kožo in gubicami, celo v kompletu! Najbolje, da se odločite za tisto, ki se v največji meri dotika vaših kožnih problematik. Navdušeno ste govorile tudi o japonskem Shiseido, natančneje Ultimate Sun Protection Lotion SPF 50. O njem smo dostikrat poslušale tudi na uredništvu Fem in to iz različnih smeri. Pa, da ne pozabimo na Clinique Mineral Sunscreen SPF 30. Super kozmetični brend za vse, ki med svojimi sestavinami ne marate ali ne prenašate parfumov (#občuljivakoža).   

 

NIZKO- PRORAČUNCI

Biore Aqua Rich Watery Essence SPF 50 je po vašem mnjenju in mnenju interneta sveti gral azijskih krem z zaščitnim faktorjem. Glede na to, da ga je tako težko dobiti, prodaja se namreč le na Amazonu in Ebayu, mora biti res vreden truda. Azijci so namreč znani po svojih superiornih formulacijah nevidnih SPF krem, saj so obsedeni z vsakodnevno zaščito pred sončnimi žarki. Dotična esenca naj bi bila na koži skoraj nezaznavna. Ocene kjerkoli na internetu, tudi na temnejši polti, se vrtijo okoli 4- 5 zvezdic! Iz azije pa nazaj na rodno grudo, kjer so dobre ocene dobivali Afroditini SPF-i za obraz. Sensitive Skin SPF 30 naj bi se obnesla super tudi pri osebah, ki imajo zelo občutiljive oči. Prepričala je tudi našo Majo, ki se tovrstnih krem prej dotaknila ni. Zadnja, a definitivno zelo zanimiva pa je Nivea UV Face Shine Control SPF 50. Če citiramo: "Hitro se vpije, nič ni bela, čist super!"

Hvala za glasove draga femilija!

RAZISKUJ NAPREJ