NAJBOLJ PRILJUBLJENI KOZMETIČNI SALONIRezultati so tu, juhej, juhu! In, ker vemo, da se vam tegale uvoda sploh ne bo ljubilo brati, bomo pojasnile samo pravila igre. Na Instagramu smo vas spraševale po tem, kdo je vaša najljubša kozmetičarka, oziroma najljubši kozmetični salon. Za pomoč pri izbiri smo vas povprašale iz dveh razlogov. Prvi je ta, da več glav, več ve; drugi pa, ker je ekipa Fem bazirana v Ljubljani in zato salonov širom Slovenije žal ne poznamo dovolj dobro, vseeno pa bi pri iskanju doberga kožnega servisa rade pomagale tudi tistim, ki niste iz prestolnice. Tako, zdaj pa hitro k zmagovalcem! Vse smo tudi polinkale, da vam brskanje kar se da olajšamo.

 

ZMAGOVALCA PO GLASU LJUDSTVA & NAŠA FAVORITA

Šminkarnica

Nesporna zmagovalka tako vaših, kot naših src. Salon deluje pod taktirko čudovite Martine Borščak, ki kože ne neguje le s svojimi vilinskimi rokami, temveč tudi s svojo pomirjujočo energijo. V Šminkarnici ne pričakujte tipičnega "pridem, opravim, grem" tretmaja obraza. Gre bolj za celostno izkušnjo, holističen pristop, bi se lahko reklo. Seveda boste iz salona odšle s sijočo kožo, a pomembneje, odšle boste z nasmehom na obrazu, blaženim pogledom in mehkimi koleni. Martina je namreč znana po tem, da v svoje kozmetične procedure vpelje tudi kristale, ter zvočno kopel. V enem momentu na obraz nanaša masko, takoj v drugem pa vas s pomočjo nadvse zanimivih inštrumentov transportira na morsko obalo, kjer poslušate valovanje vode. Noro! In v čem je po naše najboljša? V vsem, resnično! Kožo tako pregnete in pomazili, da iz salona oddideš kot nov človek. Odlična je tudi v ekstrakcijah in tretiranju problematične kože. Ženska iz kože privabi vse mozolje in to brez posledic. Bog ve kako. Nič čudnega ni torej, da Martina svetuje tudi na našem Fem Plus.

 

p.s. Ker smo videle kako ste nad Šminkarnico navdušene, smo na Fem Plus, do konca avgusta pripravile posebno akcijo, kjer poleg analize kože in predpisane skincare rutine, dobite tudi paket personalizirane nege obraze v salonu, po super posebni ceni. Klik, klik! Ni za kaj.  

 

Shape salon

Tudi ljubezen do punc iz Shape-a je očitno vzajemna, kako fino. Lepo je videti, da imamo tako brihtne bralke, ki tudi brez naše pomoči najdejo najboljše salone. V Shape-u imajo na voljo cel nabor različnih tretmajev in super fajn kozmetike, med drugim tudi zloglasne Biologique Recherche. Ena beseda- P50. Če tega produkta in BR kozmetike še ne poznate, vam lahko povemo, da je ta losjon/toner zlahka eden izmed desetih najboljših produktov na svetu. Brez heca, poguglajte. Našle ga boste v kopalnicah lepotnih urednic, kozmetičark, dermatologinj, skratka vseh, ki se s kozmetiko tako ali drugače srečujejo na redni bazi. Salon Shape je tudi edini v Sloveniji, ki to znamko drži. A dobrega salona ne naredil le dobra kozmetika in to v tem primeru še kako drži. Kozmetičarke, ki tam delajo so zelo dobro podkovane in svoje delo obvladajo. Pričakujete lahko veliko mero profesionalnosti, a nikakor v hladnem smislu. Punce so zelo prijazne in fajn.

DRUGI FINI SALONI V LJUBLJANI IN OKOLICI

- Branka Lepotni center

- Dermale, Ljubljana

- Viki's Place

- Vida Burja, Studio De Beaute

- Studio Lia

- Branka Jager, Jager salon

- Jana Lieber

- Fanči

- Moja lepotilnica

- Lepa si

- Nillandija

 

NAJBOLJ PRILJUBLJENI SALONI IZVEN LJUBLJANE

DOLENJSKA REGIJA:

- Senso, Novo mesto

- Barbara Novak, Kozmetični center, Brežice

 

ŠTAJERSKA REGIJA IN ZASAVJE:

- La Maya, Maribor

- Esentija, Celje

- Biosan, Šmarje pri Jelšah

- Moon, Hrastnik

 

PRIMORSKA REGIJA:

- Dermale, Portorož

- Breda Batagelj, Salon lepote in zdravlja, Ajdovščina

- Kozmetična hiša Mira, Ajdovščina

 

Če smo na koga pozabile, nam napišite kar v komentar spodaj!

RAZISKUJ NAPREJ