KAKO PREKINITI RAZMERJE S FRUFRUJEM?Pridejo trenutki, ko stojiš pred ogledalom in razmišljaš o spremembi. Pa naj bo to sprememba življenja, barve nohtov, frizure… Nekaj od naštetega ali pa kar vse. Yolo pač. V takših trenutkih šibkosti, se ženske začnemo spogledovati z mislijo o frufruju. Ah nesrečnice nesrečne, kaj nam ni jasno?! V glavi imamo ponavadi tiste kul, nonšalantne francozinje, ki si same strižejo frufru, ker so tako nonšalantno kul. Temu se lahko kaj hitro pridruži misel o tem, da bi si pa ta frufru lahko tudi same tako postrigle. Zakaj pa ne? Kaj gre pa lahko narobe? Pa saj samo primeš šop las, zavrtiš in odstrižeš. Ja, ja… Potem pa svizec zavije čokolado v folijo.

V trenutkih slabe razsodnosti se človek kar vpraša. Kje so takrat tiste youtube fail kompilacije o samostriženju? Kje so vsi “fringe fail” memeti? In predvsem, kje so naše kolegice, ki bi nas pregovorile v nasprotno? Čeprav nam roko na srce nič od tega ne bi pomagalo. Bodimo iskrene. Tiste brihtnejše med nami vsaj odložijo škarje in počakajo na frizerja. Že to je ena zelo dobra odločitev!

A s frufrji je tako kot z pre-lepim moškim. Od daleč izgleda tako mamljivo lep, želimo si ga v svoji družbi, na svojem obrazu (PG18+). Od blizu pa je popolnoma nefunkcionalen, zahteva absolutno preveč pozornosti in povzroča miljon problemov. Poleti zaradi njega švicamo, pozimi pa je konstantno pomendran pod kapo. Dragi frufru, povej, kako in kdaj hudiča naj te imamo rade, če si pa tak “pain in the ass”? Obstaja celo teorija, da so ženske, ki nosijo frufru, prikrite mazohistke. To teorijo smo razvili mi, pravkar. Ampak drži vodo, ane?

Če ste tudi same v (nefunkcionalnem) razmerju s frufrujem, vam ponujamo par rešilnih bilk v obliki lasnih okraskov. Že sam pogled na njih vam bo polepšal dan. Če tudi jih boste imele le na svoji polički. Vredno je poudariti tudi to, da v primeru izraščanja frufruja, le tega postrizite malo bolj boho/resasto. S tem se boste znebili trde forme in vse skupaj bo izgledalo bolj namerno. Pri eksekuciji nam je pomagala Andrea iz najbolj kjut salona Hair Apparel in Margherita Universe. Če enih in drugih še ne poznate, vas uradno pozivamo, da se sprehodite po njihovem instagramu. Imejte pripravljeno denarnico…

RAZISKUJ NAPREJ