MAKEUP NA NYFW s/s 2019


 

"Jesenski New York fashion week je bil zanimiva mešanica močnih barv in naravno lepe (#glowy) kože. Ogromno pozornosti so prejele tudi pege. Tako naravne, kot tiste narisane s svinčnikom. Obrvi ostajajo bujne in počesane navzgor. Rahlo igrive, bi lahko rekli. Po drugi strani je bilo videti veliko močnih in kontrastnih odtenkov, metalik mavric, ter obraznih poslikav. S tatuji inspiriran makeup je bil prisoten na večih revijah. Tudi trend rož se še ni poslovil. Razmršene lase, ki so bili ponekod speti v rahel čop, so krasile travniške rože v obliki obročev in špangic. Kite smo lahko opazovali v vseh možnih oblikah in dolžinah. Kontrast temu so dajale "wet look" frizure s strogo ravno prečo, dostikrat počesane nazaj." - Kristjan Krhlikar

 
 
image1.jpg

“Pred nanosom makeupa, sem za sijaj kože poskrbel z Dermalogica Active Moist kremo in njihovim Ultra Calming Mist sprejem. Na očeh sem uporabil Makeup For Ever kremne sence, obrvi pa sem počesal z gelom za obrvi MAC. Njuno brezhibno kožo sem le nahitro obšel z MAC kremnimi korektorji. Ustnice so namazane z balzamom Lucas Papaw, ki je mimogrede mega!”

 
 
 
image2.jpg

“Kožo sem pripravil z Dermalogica Skin Smoothing Cream in Glamglow Glowstarter. Podlaga je bila narejena s Charlotte Tilbury Light Wonder, obrvi z MAC-ovim gelom in lica z Youngblood rdečilom. Na ustnicah ponovno Lucas Papaw. Super zabavno je bilo tudi poigravanje s tatuji, ki pa so bili na žalost manekenk težko odstranljivi.”

 
 
 
image3.jpg

“S kožo kot je njena je res užitek delati. Lepa in negovana koža je osnova dobrega makupa. Pri njej sem uporabil enak skincare kot pri prejšnjem modelu, le Glamglow sem zamenjal z MAC Strobe Cream. Tudi podlaga je bila ista, z dodatkom MAC Liquid Concealer in njihovim Hyper Real Glow Palette. Obrvi so bile počesane navzgor s pomočjo MAC gela za obrvi, na licih rdečilo Youngblood, na ustnicah pa balzam Papaw in Lip Palette od Anastasia Beverly Hills. Maskaro uporabljam kar od L’Oreal Paris.”

 
 
image4.jpg

“Tukaj je bila priprava kože ista kot pri modelu zgoraj. Izpustil sem le rdečilo in MAC Glow paleto, ter namesto tega uporabil Egyptian Magic kremo, ki je za tak lesk najboljša- mali trik vizažistov. Na očeh sem uporabil MAC Paint Pot, katerega bi kot bazičen produkt priporočil vsakomur.”

 
 
 
image5.jpg

“Naraven izgled kože, narejen isto kot pri prejšnjih modelih. Nekaj novega zame je bilo pisanje po koži. Če sem iskren, sem bil glede tega rahlo živčen, saj moja pisava ni najlepša. Na koncu smo na vse modele nalepili tudi barvne pike, ki spominjajo na lepotna znamenja.”