KAJ KUPITI V NEW YORKU?Vsake toliko se katera izmed naših deklet odpravi v tujino in tam na kozmetičnih produktih zapravi celo premoženje. Proces nakupovanja se z brskanjem po internetu in skrbnim sestavljanjem seznama, kakopak začne že kakšno leto prej. Temu pritiče tudi cejenje slin in večno upanje, da bodo ti produkti kdaj na voljo tudi pri nas. Lahko bi celo sklepali, da je kupovanje kozmetike glavni namen potovanja. In kdo bi jim lahko zameril, ko pa se v Sephori vse tako lepo sveti. In prodajalke so tako zelo, oh- in- sploh kul in prijazne. Pa toliko novih in nepoznanih izdelkov z najlepšim pakiranjem na svetu. Ahh... Ko bi le lahko živele v Sephori. Tokratni potopis po kozmetični meki je pripravila Mateja, ki je svoj trdo prigaran denar zapravljala v New Yorku. Kjuč po katerem se je lotila nakupovanja je bil "najboljše ocenjeni izdelki s strani neizprosnega internetnega sveta". 

 

First Aid Oatmeal Mask
"Glede na to, da je namenjena razdraženi koži, jo ponavadi uporabjam direktno po kislinskem pilingu. Mojo občutljivo kožo res skulira in jo pripelje nazaj do srečnega stanja. Po desetih minutah uporabe jo sperem in potem dejansko ne nanesem nič. Ne kreme, ne seruma, nič. Imam očutek kot, da kožo res nahrani in na njej pusti rahel film, zaradi katerega po spiranju ne čutim zategovanja. Velik plus je tudi to, da diši po torti. Najraje bi jo pojedla. Mogoče pa to ni plus. Hm..." 


Paula's Choice CALM Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant
"Moj prvi Paula's Choice produkt. In glede na to, da sem z njim blazno zadovoljna, najbrš ne bo zadnji. Losijon vsebuje salicilno kislino (BHA), ki je dovolj nežna tudi za kožo nagnjeno k rosacei. Nanesem ga vsak večer po toniku, vpije se ekspresno in končno imam občutek, da večino produkta ostane na mojem obrazu in ne na na moji blazini. Zjutraj se zbudim z angelsko kožo. Res zanima, kaj zmorejo tudi ostali Paula’s Choice produkti."


Thayers Alcohol-Free Rose Petal Witch Hazel Toner
“Tonerji gor, tonerji dol. Nekateri jih obožujejo, drugim so povsem odveč. Ampak Thayersovi so legendarni z razlogom. Plus to, da če nekaj obstaja že od leta 1847, skoraj v nespremenjeni obliki, potem že mora biti dobro. Rose Petal varijanta res omamno diši, ne pusti lepljivega filma in se popolnoma vpije. Res dbest za plastenje nadalnjih produktov. Aja pa cena je odlična! Sedi 5."


Dr. Jart Cicapair™ Tiger Grass Re.Pair Serum
"Najboljša stvar proti rdečici. Majkemi! Najopaznejšo razliko naredi pri mojih popokanih kapilarah. Super tudi kot podlaga, saj se lepo vpije in ne pušča nobenih sledi. Na njo plastim le malo korektorja in to je to. Lažja in bolj mazljiva varijanta njihove kreme iz iste linije. Cena je sicer malce manj prijetna, a jo efektivnost definitivno odtehta." 


Not Your Mothers Beach Babe Texturizing Dry Shampoo 
"Izdelek, ki vsebuje moje 3 najljubše besede: plaža, volumen in suhi šampon. Da o vonju kokosa sploh ne govorim. Nebeško, mmm... Moji lasje so stestirali že mnogo suhih šamponov in ta je sigurno eden izmed najboljših. Doda volumen, resno razmasti in se lepo razčeše, brez da bi pustil bele sledi. Moji lasje so namreč temno rjavi in bele lise so totalen no-go."


- Mateja Škraba


RAZISKUJ NAPREJ